29.4.2020

We are Padel or Die!

Kesä 2018 kirjoitetaan Seinäjoen padelhistoriikkiin kultaisin kirjaimin. Silloin kaverukset Teemu, Jani ja Heikki olivat viettämässä kesäiltaansa Provinssirockissa. Lauantai-ilta sujui kaveruksilla vauhdikkaasti ja jossain Prophets of Ragen ja Antti Tuiskun välissä Heikki otti puheeksi padelin.

Tässä kohtaa yksi kolmesta tiesi mitä padel edes oli, mutta paria tuntia ja olutta myöhemmin oltiin kolmeen pekkaan isketty kättä päälle siitä, että Seinäjoelle nousisivat seuraavana kesänä koko Suomen ensimmäiset World Padel Tour -ulkokentät.

Kaikkien yllätykseksi asia muistettiin vielä Provinssin jälkeenkin, ja seuraavana kesänä 24.7. pelattiin Seinäjoen ensimmäinen padelottelu osoitteessa Kirkkokatu 15. Lähes välittömästi oli selvää että seinäjokiset ovat kaikkien muiden palloilulajien ohessa myös padelkansaa. Samantien alettiinkin suunnitella Seinäjoen ensimmäistä padelhallia ja 4.4.2020 avauduttuaan Padel or Die -sisähalli oli koko Suomen ensimmäinen padelia varten suunniteltu ja rakennettu halli.

Eikä tässä vielä kaikki…