23.11.2020

Junioritoiminta polkaistiin käyntiin rytinällä

Viime viikonloppuna järjestimme Padel Lakeuden kanssa yhteistyössä lapsille ilmaisen tutustumisen lajiin.

Kauaskantoiset haaveemme saada Seinäjoki maailman padelkartalle ottivat ensimmäiset askeleensa kun junioritoimintaa ruvettiin toden teolla käynnistämään ilmaisen lajiin tutustumisen muodossa. Tulevia padeltähtiä johdateltiin lajin saloihin asiantuntevan valmennuksen johdolla.

Heti alusta asti nuoret padelistit osoittivat oivallista pallon ja mailan hallintaa sekä ennen kaikkea kunnollista pelimiesten ja -naisten asennetta. Ohjeita kuunneltiin keskittyneesti ja pelistä nautittiin selvästi.

Padel Lakeuden kanssa yhteistyössä aloitettava viikottainen junioritoiminta käynnistyy tammikuussa ja siitä vastaa valmentaja Jussi Siltala. Toiminnan alkamisesta tiedotetaan lisää myöhemmin.

Junioritoiminnasta ja junnujen päivävuoroista voi tiedustella lisää mailitse osoitteessa [email protected]