12.3.2021

Lisää ulko- ja sisäkenttiä Seinäjoelle!

Padel or Die on solminut yhteistyösopimuksen Ideapark Seinäjoen kanssa ja rakentaa kaksi WPT-tason ulkokenttää Ideaparkin yhteyteen kesällä valmistuvaan ulkoilma-alue Huviparkkiin. Kenttien yhteyteen tulee kaupungin suurin kesäterassi, jota operoi Bar Kontti.

Padel or Dien ja Ideapark Seinäjoen yhteistyö laajenee piakkoin myös Ideaparkin sisälle, jonne pystytämme niin ikään World Padel Tourilta tutut kentät. Suuria padeltapahtumia tullaan järjestämään tulevaisuudessa myös Ideaparkin keskusaukiolla. Niistä tiedotamme lisää yleisen turvallisuustilanteen parannuttua.

Huviparkin ulkoilma-alueelle rakennetaan padelin lisäksi merkittävä kattaus harrastusmahdollisuuksia, kuten mm. sähkökarting-rata, minigolf ja beachvolleykenttä, sekä synteettinen jääkaukalo. Huviparkin alueen padelkentät ovat käytössä 1.6. alkaen.

Lisätietoja Ideaparkin sivuilta.