30.6.2021

Padel or Die kasvaa voimakkasti

Uusi halli

Julkistimme hiljattain uuden halliprojektimme Seinäjoella, jonka myötä Jalostajankujan sisäkenttäkeskuksemme kasvaa 11 kentän kokoiseksi. Uuden Battle Ground -konseptimme myötä tuomme Seinäjoelle ennennäkemättömät puitteet kilpapelaamiseen. Tämän lisäksi avasimme ulkokentät Seinäjoen Ideaparkiin ja Kokkolan Meripuistoon.

Kahden vierekkäisen hallin myötä pystymme tarjoamaan ensiluokkaiset fasiliteetit aina aloittelijasta kilpatason pelaajille. Uuden hallin leveät hakualueet mahdollistavat pallon pelaamisen WPT-tyyliin vielä kentän ulkopuoleltakin. N. 10 metrin pelikorkeuden tarjoavaan Battle Ground -halliimme on jätetty tilaa myös katsomoille, jolloin kovatasoisia kisoja on mahdollista seurata myös paikan päällä.

Uuden Battle Ground -hallin kuudesta panoraamakentästä yksi on suunniteltu kaksinpeliä varten ja toimii näin myös hyvänä harjoittelukenttänä.

Lisää ulkokenttiä

Seinäjoella avasimme kesäkuun alussa Ideaparkin Huvipark-ulkoilma-alueelle kaksi ulkokenttää. Lisäksi juuri valmistuneet Kokkolan Meripuiston ulkokentät ovat ensimmäiset Seinäjoen ulkopuoliset kenttämme.

Meripuiston kentät

Nyt valmistuneiden ulkokenttien ja tulevan hallin myötä Padel or Die hallinnoi tulevaisuudessa Pohjanmaalla 17 kenttää, joista peräti 15 sijaitsee Seinäjoella.

Ideaparkin kentät