30.12.2021

Toimitusjohtajan terveiset 1/2

2021

Padel or Die:n vuosi on ollut juuri niin vauhdikas kuin etukäteen arvelimme: Käynnistimme uuden kilpahalliprojektin Jalostajankujalle ja avasimme neljä ulkokenttää, joista kaksi Ideparkin Huvipark-alueelle ja toiset kaksi Kokkolan Meripuistoon.

Rakennusprojektien lisäksi aloitimme mahtavan suosion saavuttaneen yritysten välisen liigan, Ritari-padelin, ja järjestimme tukun muita turnauksia yhteistyössä Padel or Die ry:n kanssa. Myös Stadi vs. Härmä -turnauksemme saatiin pelattua ja voittojen ollessa nyt tasan, jatkunee kilpavarustelu vilkkaana ensi vuonnakin!

Jos vuosi -21 oli haipakka, vuosi -22 tuo vipinää sitäkin enemmän. Uusi Battleground-
kilpahallimme saavuttaa harjakorkeutensa tammikuussa ja toistaiseksi aikataulussa etenevä rakennusprojekti on valmis keväällä. Koska maailmantilanne aiheuttaa epävarmuutta materiaalien toimituksessa, julkaisemme valmistumisajankohdan sitten kun sitä ei ole enää kenenkään mahdollista tyriä!

Kahden ja puolen vuoden aikana olemme onnistuneet luomaan Padel or Die ry:n ja lukemattomien yhteistyökumppaniemme kanssa Seinäjoelle padelkulttuurin, joka hakee vertaistaan koko maassa. Kiitos siitä, tarina jatkuu ensi vuonna!

Hyvää uuttavuotta!

Heikki Paasonen
Toimitusjohtaja
Padel or Die