Näytä valikko

Adidas Metalbone CTRL

350  315,00  Add to cart
Maila

Adidas Metalbone CTRL

Maila

350 

sis. 24% ALV

Low on stock

Adidaksen uusi vallankumouksellinen Metalbone on saapunut kauppaan. Tämä maila on herättänyt poikkeuksellisen paljon mielenkiintoa jo ennen saapumista, eikä turhaan…

Metalbonen poikkeuksellinen vinoneliömuoto ja tarkka sweet spot takaavat, että pallo löytää minne sen haluat menevän. Tämä maila on täydellinen jo edistyneimmille pelaajille.

Adidas Metalbone CTRL on uusi huippumaila, joka mahdollistaa maksimaalisen kontrollin. Mailan pyöreässä lyöntipinnassa on iso sweetspot, mikä antaa hyvän tuntuman jokaisessa lyönnissä, myös pidemmälle kohti kehää osuvissa lyönneissä. Toisin kuin muissa pyöreissä mailoissa, Metalbone CTRL -mailassa painopiste on keskellä. Se lisää hyökkäävän ulottuvuuden peliisi ja saa mailan vastaamaan hyvin puolustuspelissä ja myös painostaessasi vastustajaa hyökkäyksissäsi. Mailassa on pehmeähkö ydin ja jäykkä lyöntipinta täyttä hiilikuitua. Yhdistelmä antaa hyvän voimansiirron lyönteihisi ilman, että maila tuntuu liian kuluttavalta käsivarrelle. Metalbone CTRL -mailassa on lisäksi adidaksen uusi paino- ja painopistejärjestelmä, joka on sijoitettu mailan kaulaan. Sen avulla voit säätää helposti mailan painoa ja painopistettä omien tarpeidesi ja vaatimustesi mukaan.
 

Taso Pro
Materiaali Hiilikuitu alumiini
Paino 345g-360g
Runkoprofiili 38mm
Muoto Pyöreä
Tasapaino Kärki / säädettävä