Näytä valikko

Babolat Viper Technical

Loppu
Maila

Babolat Viper Technical

Maila

295 

sis. 24% ALV

Varasto loppu

Babolatin uusi Viper-sarja tuottaa räjähtävää vauhtia ja erittäin hyvän pidon pallosta. Mukautettu täydellisesti uuteen hyökkäävään padeliin.

Viper Technical on kehitetty hyökkääville pelaajalle, joilla on aggressiivisen voimakkaat lyönnit ja smash, joka saa vastustajan polvilleen. Viper Technical on suunniteltu tuottamaan uskomattoman räjähtävä nopeus, jonka avulla pelaaja voi hallita kenttää overhead-iskulyönneillä.

Ytimessä on uusi teknologia, X-EVA Technology. Kaksi jäykkää ulkokerrosta antaa räjähtävän vauhdin kovissa osumissa palloon. Pehmeä sisäkerros antaa enemmän mukavuutta ja kontrollia pehmeissä lyönneissä. Mailan lyöntipinta on 100% hiilikuitua. 16K-hiilikuitu on täydellisesti mukautettu, jotta tämä malli voi tuottaa räjähtävän vauhdin ja upean tuntuman. Maila antaa erittäin hyvän pidon pallosta 3D Spin+ -teknologian ansiosta. Hiekkapaperipinta ja urapintainen 3D-kuvio antavat täydellisen pidon pallosta, mikä tuottaa lisää kierrettä. Babolat on myös integroinut mailaan vaimennusjärjestelmän, joka ehkäisee värähtelyä pallon osuessa mailaan. Mailan kahvan yläpuolelle sijoitettu Vibrasorb System suodattaa värähtelyä ja iskuja, ennen kuin ne ulottuvat käteen ja kyynärpäähän. Tämä lisää käyttömukavuutta ja ehkäisee esimerkiksi tenniskyynärpään syntymistä. Valmistettu HPS-Technology-tekniikalla, jossa mailan aukot on mukautettu mailan muotoon ja sweetspotiin. Tämän ansiosta pelaaja saa entistä enemmän irti mailasta vauhdin ja kontrollin muodossa sekä myös lisää pitoa pallosta.

Taso Harrastaja / Pro
Materiaali Hiilikuitu
Paino 365g
Muoto Pisara
Tasapainopiste Neutraali