Näytä valikko

Bullpadel Vertex 03 2022

Loppu
Maila

Bullpadel Vertex 03 2022

Maila

329 

sis. 24% ALV

Varasto loppu

Jälleen kovasti odotettu vuosittainen pelaajien suosikkimaila Vertex 03 2022 on täällä!!

Jälleen kerran Vertex 03:n timantinmuotoisuus yhdistettynä korkeaan painopisteeseen sekä loistavaan miksiin pehmeää ydintä ja kovaa pintaa takaavat jokaiseen lyöntiin maksimaalista voimaa ilman, että kontrollista täytyy tinkiä.

Uusi Vertex 03 2022 on rakennettu innovatiivisesta, aerodynaamisesta Air React Channel-teknologiasta, jossa yhdistyvät voima, nopeus sekä herkkyys.

Vertex 03:n Xtend Carbon 12K-hiilikuitumateriaali mailan pinnassa tuottaa maksimaalista voimaa jokaisessa lyönnissä. Lisäksi pintaa on viimeistelty Topspin-karhennuksella, joka tehostaa kierteitä sekä antaa lyönteihin kontrollia. Mailan ydin on rakennettu kaksikerroksisesta MultiEva-kumiseoksesta, jonka ulkopuoli on kovempaa ja sisäpuoli pehmeämpää materiaalia. Yhdessä kovan pinnan kanssa MultiEva-ydin tuottaa samanaikaisesti maksimaalista voimaa sekä intensiivistä kontrollia lyönteihin.

Mailan ulkokuori on valmistettu hiilikuituseoksesta, johon on myös asennettu alumiinimainen MetalShield parantamaan mailan kehän kestävyyttä. Lisäksi mailassa on valmiina innovatiivinen Hesacore-grip, joka antaa pelikädelle ergonomisen sekä mukavan otteen mailan kahvasta. Mukana on myös tärinää sekä kovia osumia vaimentava Vibradrive, joka vähentää pelikäteen kohdistuvaa kuormitusta.

Bullpadelin VERTEX 03 2022 on WPT ammattilaisten Juan Tellon sekä Federico Chingotton nimikkomaila.

 

Taso Kilpa
Materiaali Hiilikuitu
Paino 365-380g
Runkoprofiili 38mm
Muoto Timantti
Tasapaino Korkea