Klubijäsenyys

P.O.D. -klubilaisena pääset nauttimaan monista eduista, jotka nostavat padelkokemuksesi uudelle tasolle!

Klubijäsenyys oikeuttaa mm. pysyvästi alennettuihin varaushintoihin sekä sisä- että ulkokentillämme. Myös kaikki nettikaupassamme ja hallilla myymämme tuotteet ovat pysyvässä alennuksessa klubilaisille. Näiden lisäksi klubilaiset ovat oikeutettuja myös seuraaviin etuihin:

Omat klubitilat

Jotta pystyisimme pitämään klubilaisistamme mahdollisimman hyvää huolta, olemme rakennuttaneet hallimme yläkertaan oman alueen P.O.D. -klubin jäsenille. Jäsenemme saavat nauttia Suomen mittakaavassa ainutlaatuisista fasiliteeteista, joihin kuuluvat paitsi oma pukuhuone-, wc- ja suihkutilat, myös sauna. Saunasta käsin on mahdollista seurata pelejä alakerran pelikentillä tai katsoa viimeisimpiä huippumatseja maailmalta saunan omasta televisiosta!

Valmennus

Järjestämme valmennuksia säännöllisesti kaikentasoisille pelaajille. Lisätietoa www.podry.fi

Alennukset yhteistyökumppaneilta

Klubikorttia näyttämällä saat alennuksia seuraavilta yhteistyökumppaneiltamme:

– Siipiravintola Wingo: Seinäjoen pähein siipiravintola tarjoaa -10% normaalihintaisista annoksista

– FysTop: Toisenlainen fysioterapiayritys aivan Padel or Dien hallin naapurissa laittaa paikat kuntoon -20% alennuksella normaalihintaisista fysioterapia- ja hierontapalveluista

– El Cebo: Vuonna -85 perustettu Seinäjoen vanhin kebabravintola ruokkii padelistit -10% alennuksella normaalihintaisista annoksista

Omat turnaukset ja illanvietot

Klubilaiset pääsevät osallistumaan heille räätälöityihin turnauksiin, joissa pääpalkinnot ovat huippuluokkaa. Lisäksi klubilaiset saavat mahdollisuuden osallistua säännöllisiin peli- ja saunailtoihin.

Klubijäsenyys maksaa 100€ ja sisältää kaksi 90 minuutin vuoroa. Jäsenyys on voimassa pysyvästi.

Liity

* merkatut kentät ovat pakollisia.