Klubijäsenyys

P.O.D. -klubilaisena pääset nauttimaan monista eduista, jotka nostavat padelkokemuksesi uudelle tasolle!

Klubijäsenyys oikeuttaa mm. pysyvästi alennettuihin varaushintoihin sekä sisä- että ulkokentillämme. Kun klubikortissasi oleva jäsennumerosi rekisteröidään varausjärjestelmäämme, edut astuvat voimaan. Myös kaikki nettikaupassamme ja hallilla myymämme tuotteet ovat pysyvässä alennuksessa klubilaisille. Näiden lisäksi klubilaiset ovat oikeutettuja myös seuraaviin etuihin:

Omat klubitilat

Jotta pystyisimme pitämään klubilaisistamme mahdollisimman hyvää huolta, olemme rakennuttaneet hallimme yläkertaan oman alueen vain P.O.D. -klubin jäsenille. Jäsenemme saavat nauttia Suomen mittakaavassa ainutlaatuisista fasiliteeteista, joihin kuuluvat paitsi oma pukuhuone-, wc- ja suihkutilat, myös sauna. Saunasta käsin on mahdollista seurata pelejä alakerran pelikentillä tai katsoa viimeisimpiä huippumatseja maailmalta saunan omasta televisiosta! Tiistaisin klubilaisten suihku- ja saunatilat ovat pelkästään naisten käytössä.

Pukuhuone- ja saunatilat avataan klubilaisille COVID-19 -tilanteen niin salliessa.

Huippuvalmennus

Niille jotka haluavat kehittyä padelissa pidemmälle, P.O.D. -klubi tarjoaa mahdollisuuden kuukausittaiseen valmennukseen Suomen parhaiden pelaajien toimesta. Suomen padelliiton rankingin ehdotonta kärkeä edustavat Ville Tuomi, Max Sjövall ja Mikko Hermans järjestävät kuukausittaisia kursseja kaikentasoisille pelaajille vasta-alkajista kilpapelaajiin. Kurssit toteutetaan omakustannehinnoin ja ne alkavat COVID-19 -tilanteen niin salliessa.

Alennukset yhteistyökumppaneilta

Klubikorttia näyttämällä saat alennuksia seuraavilta yhteistyökumppaneiltamme:

– Siipiravintola Wingo: Seinäjoen pähein siipiravintola tarjoaa -10% normaalihintaisista annoksista

– FysTop: Toisenlainen fysioterapiayritys aivan Padel or Dien hallin naapurissa laittaa paikat kuntoon -20% alennuksella normaalihintaisista fysioterapia- ja hierontapalveluista

– El Cebo: Vuonna -85 perustettu Seinäjoen vanhin kebabravintola ruokkii padelistit -10% alennuksella normaalihintaisista annoksista

Omat turnaukset ja illanvietot

Klubilaiset pääsevät osallistumaan heille räätälöityihin turnauksiin, joissa pääpalkinnot ovat huippuluokkaa. Lisäksi klubilaiset saavat mahdollisuuden osallistua säännöllisiin peli- ja saunailtoihin, joista tiedotetaan myöhemmin nykyisen turvallisuustilanteen parannuttua.

Klubijäsenyys maksaa 100€ ja sisältää kaksi 90 minuutin vuoroa. Jäsenyys on voimassa pysyvästi.

Liity

* merkatut kentät ovat pakollisia.