Näytä valikko

Bullpadel Elite 2023

275  247,00  Add to cart
Maila

Bullpadel Elite 2023

Maila

275 

sis. 24% ALV

Low on stock

Bullpadel Elite W 2023 -mailan etuna on 15-20 grammaa muita Pro line -sarjan mailoja kevyempi paino. Padelmaila sopii siis pelaajille, jotka eri syistä etsivät kevyempää mailaa, mutta eivät halua kuitenkaan tinkiä mailan muista peliominaisuuksista. Kevyempää mailaa suositellaan myös pelaajille, joilla on kyynärpääongelmia tai jotka kärsivät nk. tenniskyynärpäästä.

Pisaran muoto tarjoaa pelaajalle tasapainoisen sekoituksen vauhtia ja kontrollia. Osumapinnan Fibrix-uutuusmateriaalia on sekoitus hiili- ja lasikuitua, joka myös osaltaa tuottaa hienon ominaisuuskombon vauhtia ja kontrollia. Mailassa on Multieva-tyypin vaahtokumiydin Adaptia: sekoitus eri tiheyksisiä materiaaleja. Ulkokerros on tiheämpää ainetta, joten se toimii erityisesti nopeissa palloissa ja lisää niiden tehoa, kun taas sisempi kerros on matalamman tiheyden materiaalia, joka taas on omiaan hitaammissa palloissa ja parantamassa kontrollia. Air React Channel -teknologia on mailan kaulan uusi rakenne: siinä on ilmakanavia, jotka tekevät padelmailasta aikaisempaa aerodynaamisemman. Tämä uusi mailaversio on vakaampi, helpommin pelattava ja kevyempi – maila reagoi aggressiivisemmin ja nopeammin hyökkäävässä pelissä samaan aikaan kun pääset nauttimaan paremmasta pallon hallinnasta.

Kuten kaikki Bullpadelin Pro Line -mailat, Elite W 2023 on myös varustettu Vibradrive-tärinänvaimennuksella. Se koostuu koko kahvaan asennetusta silikonimateriaalista, joka vaimentaa tärinää. Mailan rannehihna on valmistettu leveämmästä ja mukavammasta materiaalista perinteisen narun sijaan.

Mailan mukana tulee läpinäkyvä kehyssuojateippi, joka asetetaan suojaamaan mailan reunoja iskuilta.

Elite on WPT-pelaaja Gemma Trayn nimikkomaila.

Taso Aktiivi / Pro
Materiaali Hiilikuitu
Paino 350-360g
Runkoprofiili 38mm
Muoto Pisara
Tasapaino Normaali