Näytä valikko

Bullpadel Vertex 03 2023

379  341,00  Add to cart
Maila

Bullpadel Vertex 03 2023

Maila

379 

sis. 24% ALV

Low on stock

Jälleen kovasti odotettu vuosittainen pelaajien suosikkimaila Vertex 03 2023 on täällä!!

Vuoden 2023 mallissa uutta on design, muuten mailassa on sama voitokas konsepti, joka on tehnyt mailasta huippusuositun ympäri maailman. Bullpadel Vertex 03 2023 on yksi myydyimmistä huipputason padeltuotesarjoista. Sarjaan luottavat myös monet maailman kiertueen pelaajat, kuten Maxi Sánchez ja Juan Tello.

Kuten 2022 mallissa myös tässä on mukana Air React Channel -teknologia. Mailan kaulan rakenne on uusi: siinä on ilmakanavia, jotka tekevät padelmailasta aikaisempaa aerodynaamisemman. Tämä uusi mailaversio on vakaampi, helpommin pelattava ja kevyempi – maila reagoi aggressiivisemmin ja nopeammin hyökkäävässä pelissä samaan aikaan kun pääset nauttimaan paremmasta pallon hallinnasta. Timantin muoto ja kärkipainoisuus tekee padelmailasta täydellisen pelaajille, jotka haluavat pallo-osumiin sopivan sekoituksen vauhtia, spinniä ja kontrollia.

Bullpadel Vertex 03 2023 on valmistettu 12K-hiilikuitumateriaalista, mikä tarkoittaa, että pintakerroksissa on 12000 hiilikuitusäettä per neliösenttimetri. Vuodesta 2020 lähtien Vertex-mailassa on ollut uusi Multieva-tyypin vaahtokumiydin Adaptia: sekoitus eri tiheyksisiä materiaaleja. Ulkokerros on tiheämpää ainetta, joten se toimii erityisesti nopeissa palloissa ja lisää niiden tehoa, kun taas sisempi kerros on matalamman tiheyden materiaalia, joka taas on omiaan hitaammissa palloissa ja parantamassa kontrollia.

Pelaaja voi itse muokata mailan painoa ja tasapainoa asentamalla mailaan 1-3 kpl Protector Custom Weight -painoja, jotka painavat kukin 3 grammaa. Toinen vaihtoehto on käyttää vaihdettavaa Grip Custom Weight -pohjaplugia, joka on 5 tai 10 grammaa painavampi kuin standardi pohjaplugi. Tämän vuoden Vertex 3:ssa on asennettuna innovatiivinen ja ergonominen Hesacore-kahva, joka vähentää tärinöitä ja on hellävaraisempi pelaajalle. Kuten kaikki Bullpadelin Pro Line -mailat, Vertex 03 2023 on myös varustettu Vibradrive-tärinänvaimennuksella. Se kioostuu kahvaan asennetusta silikonimateriaalista. Mailassa on myös Metalshield-kehyssuoja suojaamassa iskuilta ja naarmuilta.

Bullpadelin VERTEX 03 2023 on WPT ammattilaisten Juan Tellon sekä Federico Chingotton nimikkomaila.

 

Taso Kilpa
Materiaali Hiilikuitu
Paino 365-380g
Runkoprofiili 38mm
Muoto Timantti
Tasapaino Korkea