Näytä valikko

Bullpadel Vertex 3 Control 2023

379  341,00  Add to cart
Maila

Bullpadel Vertex 3 Control 2023

Maila

379 

sis. 24% ALV

Low on stock

Suositun Vertex 3:n kontrolliversio

Vuoden 2023 mallissa uutta on design, muuten mailassa on sama voitokas konsepti, joka on tehnyt mailasta huippusuositun ympäri maailman. Bullpadel Vertex on yksi myydyimmistä huipputason padeltuotesarjoista. Sarjaan luottavat myös monet maailman kiertueen pelaajat, kuten Maxi Sánchez.

Kuten 2022 mallissa myös tässä on mukana Air React Channel -teknologia. Mailan kaulan rakenne on uusi: siinä on ilmakanavia, jotka tekevät padelmailasta aikaisempaa aerodynaamisemman. Tämä uusi mailaversio on vakaampi, helpommin pelattava ja kevyempi – maila reagoi aggressiivisemmin ja nopeammin hyökkäävässä pelissä samaan aikaan kun pääset nauttimaan paremmasta pallon hallinnasta. Bullpadel Vertex 03 Control 2023 on helpomminpelattava padelmaila Vertex 03:en verrattuna. Kahvapainoisuus ja pyöreä muoto tarjoaa pelaajalle hienon sekoituksen kontrollia ja spinniä pallo-osumiin.

Bullpadel Vertex 03 Control 2023 on valmistettu 12K-hiilikuitumateriaalista, mikä tarkoittaa, että pintakerroksissa on 12000 hiilikuitusäettä per neliösenttimetri. Vuodesta 2020 lähtien Vertex-mailassa on ollut uusi Multieva-tyypin vaahtokumiydin Adaptia: sekoitus eri tiheyksisiä materiaaleja. Ulkokerros on tiheämpää ainetta, joten se toimii erityisesti nopeissa palloissa ja lisää niiden tehoa, kun taas sisempi kerros on matalamman tiheyden materiaalia, joka taas on omiaan hitaammissa palloissa ja parantamassa kontrollia.

Pelaaja voi itse muokata mailan painoa ja tasapainoa asentamalla mailaan 1-3 kpl Protector Custom Weight -painoja, jotka painavat kukin 3 grammaa. Toinen vaihtoehto on käyttää vaihdettavaa Grip Custom Weight -pohjaplugia, joka on 5 tai 10 grammaa painavampi kuin standardi pohjaplugi. Tämän vuoden Vertex 03:ssa on asennettuna innovatiivinen ja ergonominen Hesacore-kahva, joka vähentää tärinöitä ja on hellävaraisempi pelaajalle. Kuten kaikki Bullpadelin Pro Line -mailat, Vertex 03 Control on myös varustettu Vibradrive-tärinänvaimennuksella. Se kioostuu kahvaan asennetusta silikonimateriaalista. Mailassa on myös Metalshield-kehyssuoja suojaamassa iskuilta ja naarmuilta.

Maila on ideaali A-ruudun, eli oikeanpuoleisen pelipaikan pelaajalle mahdollistaen äärimmäisen tarkkuuden sijoittelussa B-ruudun pelaajan keskittyen perinteisesti enemmän koviin lyönteihin.

 

Taso Kilpa
Materiaali Hiilikuitu
Paino 360-375g
Runkoprofiili 38mm
Muoto Pyöreä
Tasapaino Matala